Är detta rätt????




Vad är de som händer i vårt avlånga land?
Sverigedemokraterna in i riksdagen.. det är skrämmande. Undrar om ni som har röstat på SD verkligen vet vad deras politiska åsikter är. Att driva ut 90% av alla sveriges invandrare är inte att behandla människor lika. ALLA har nog någon gång hört talas om talestättet " Alla är lika mkt värda", och jag tror inte de finns en enda svensk som inte antingen är släkt eller kompis med någon som är utlänning ändå tycker ni att det är rätt att skicka hem dom till deras hemland bara för att dom inte är svenskar.

Är det rätt att skicka en människa som är född i sverige men har utlänskt blod, ser alltså ut som en utlänning och har ett utlänskt namn, är det rätt att skicka iväg den här människan BARA för att han/hon inter ser svensk ut eller har ett svenskt namn? Är de rätt att skicka iväg dom? Ni som har röstat på SD, anser ni att alla människor inte är lika mkt värda?? Seriöst ni är ju fan rasister hela bunten.

Jag tycker ni ska gå in på SD hemsida och läsa igenom deras punkter å åsikter noga och sen ta er en funderare på om ni verkligen har gjort ett bra val!

SD och ni som har röstat på dom kallas nu mera Nazister. Inget å vara stålt över direkt.
Så för fan ... detta har gått för långt!

Men ni som stödjer SD:s åsikter kan ju gärna höra av er, vill jätte gärna höra era argument FÖR SD. Skulle vara jävligt intressant. Tror de är mer än jag som är nyfikna.

/ Michaela


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0