Hotell Gyllene Knorren???

Sitter här och tittar på vad svt ska kalla julkalendern iår..
Hotell Gyllene Knorren??? .... suck...


Häng med till Hotell gyllene korren!

Familjen Rantanen har fått nog av livet i storstan och pappa Roger impulsköper ett hotell på landet. Fulla av drömmar om ett idylliskt liv intar de hotellet. Det är bara en hake. Hotellet har inga gäster, ingen mat, och visst spökar det i rum nummer 13? Julkalendern Hotell Gyllene Knorren bygger på Måns Gahrtons och Johan Unenges böcker.

Säljarna av hotellet, familjen Grossman, har inte varit helt ärliga. De glömde att berätta om den nya vägen, som inte passerar hotellet. De berättade inte heller om sitt nya hotell, som tar familjen Rantanens gäster. Men tro inte att Rantanens är de som ger upp. Nejdå, det gäller bara att övertyga de få gäster som kommer om hotellets förträfflighet! Tillsammans kämpar de för att få hotell Gyllene Orren (eller Gyllene Knorren, som det kommer att kallas när den övernattande lokaltidningen hittat en gris i sin säng) på fötter.

Julkalendern Hotell Gyllene Knorren är regisserad av Mikael Syrén och producerad av SF i samproduktion med SVT, Filmregion Stockholm-Mälardalen, Chimney Pot och med stöd av Nordisk Film- och TV-Fond.

Julkalendern sänds varje dag, med start den 1 december och avslutning på julafton. Varje dag kl 7.15 samt kl 18.45, både i SVT1 och SVT Barnkanalen. Och så kan du se den när du vill i SVT Play förstås!

I rollerna:
Roger Rantanen - Peter Engman
Ritva Rantanen - Maria Sid
Isadora Rantanen - Linnéa Firsching
Ingo Rantanen - Buster Isitt
Henning Grossman - Simon Norrthon
Amelia Grossman - Karin Bergquist
Tony Grossman - Axel Karlsson



Vad är de som händer??? Vad har dom gjort med Julkalender... dom har ju förstört allt.
Vad hände med kvalitén?? Förr va ju julkalendern för hela famlijen nu är den ju bara för barn mellan 2-7 år....
förjävligt!! Saknar tiden då december va den månad man längtade efter när hösten kom..
Då julkalendern skulle börja och man fick öppna en lucka varje dag.. då man längtade tills nästa avsnitt skulle komma.... Nu mår jag ju bara illa av att titta på skiten..
dom har verkligen förstört allt som man en gåg uppskattade... Att sitta och titta på julkalendern nu för tiden får en ju gråtfärdig. Dom senaste har verkligen varit huuur dåliga som helst...

Varför inte använda våra svenska skådespelare som Caes Malmberg, Leif Andree, Allan Svensson, Embla Hjulström, Suzanne Reuter med flera och dra ihop en helt underbar Julkalender för både stora och små..
Eller så gör dom bara en Julkalender av Svensson Svensson...
Kanske dock inte är så roligt för 3-7 åringar...
Men vad jag menar är att göra en Julkalender som både stora och små kan se borde inte bara så svårt...
Avnvänd våra kända svenska skådespelare så kan de inte gå fel.
Nåt i stil med typ Pelle Svanslös, Sunes Jul, Julenshjältar eller Trolltider.... Asså jag vet inte riktigt hur ni har tänkt eller lyckats få fram sånna jävla misslyckade julkalendrar... men de e sjuukt tråkigt att man inte kan se fram emot Julkalender iår heller.....

Haha, oj va mkt text de blev^^ Men nu har jag fått ut de och jag står för vad ja tycker....
Dom blir bara sämre och sämre...

Saknar verkligen tiden då man gick upp lite extra tidigt för att kunna äta frukosten framför Julkalender som man då tyckte om sjuuukt mkt.. När man varje dag fick öppna en lucka och när man knappt kunde bärga sig tills nästa dag för att få se vad som händer i nästa avsnitt....då man riktigt kände att Julafton och julen verkligen närmade sig....

Men jag får väl ta någon gammal Julkalender och se på iår... För de verkar inte som att den är värd att se iår heller....

// Michaela

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0