Allt i ett!

Hallo på er! De gick lite fort igår. Direkt efter filmen drog jag iväg till Trollhättan med Jenny och Emma för att äta lite kina mat. Sen kom jag hem och åkte en lång tur på min underbara longboard. När jag kom hem igen sen så ringde Thomas och ville gå promenad, så ut igen och gick en långpromenad med han och så va jag hemma vid 12 igen. Så de va bara sängen som gällde. Haha så nu fick ni min kväll i en mycket väl skriven text! Jaja, hur jag skriver denna gång får vi tåla ;)

Nu ska jag klä på mig och gå ut, hänga en tvätt och gå en låång promenad=)
Vad som händer där efter vet jag inte än! Är inte mycket av en planerare så vi får se vad som händer.
Har en del att ta igen här iaf så de blir väl antagligen en hel del här på bloggen idag! Hoppas de gillas å att ni håller i nu ev. de sista. Troligen så fortsätter jag inte att blogga nu när flyttan kommer. Så vi får de om de finns någon sida med mitt namn på i fortsättningen. Inget bestämt men... ah.. får se !
Men jag lever i nuet å blickar inte allt för mycket framåt! Nu ljuger jag.. har börjat räkna ner dagarna tills de är dags... men mer om de sen !

Ciao Ciao

// Michaela


Kommentarer
Postat av: FridaEnström

klart du måste fortsätta blogga när du flyttat, så att vi vet hur det ligger till där uppe... så sparar jag pengar på att skippa två-timmar-samtalen... haha nä dom blir du inte av med! ;) Men tycker inte du ska lägga ner bloggen! förresten.. jag tycker att du rör på dig lite för mycket nu... va hände med soffan och de goda kakorna? Jag kör stenhårt på det!! puss

2010-07-27 / 10:58:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0